Aandoeningen

Luchtwegen – Hooikoorts, Verkoudheid & Neushygiëne

Irritatie van de neus en luchtwegen is een ongemak waar vele mensen regelmatig mee te maken krijgen. Van een (neus)verkoudheid tot hooikoorts of andere allergieën, allen brengen klachten van de luchtwegen met zich mee. Meda Pharma biedt diverse producten die deze klachten verlichten.

Allergie- en hooikoortsbehandeling

Hooikoorts en andere allergieën hebben vaak direct invloed op uw luchtwegen en ogen. Van benauwdheid en hoesten tot een verstopte neus en jeukende, tranende ogen. Om deze klachten te verzachten en verminderen vindt u bij Meda Pharma een neusspray en oogdruppels: 

Verstopte neus en verkoudheid

Verkoudheid leidt tot klachten als keelpijn, een lopende of verstopte neus en vernauwing van de luchtwegen. Om vrij te kunnen ademen is het van belang het neusslijmvlies te kalmeren en de neusholte te reinigen. Hiervoor biedt Meda Pharma de volgende producten: 

Luchtwegaandoeningen: astma & COPD*

Bij chronische luchtwegaandoeningen als astma en COPD* wordt vaak een behandeling met inhalatiemedicatie voorgeschreven. Deze poeders worden gebruikt met een (poeder)inhalator die verlichting biedt bij benauwdheid.

Meda Pharma ontwikkelde de Novolizer® inhalator, een unieke poederinhalator met drievoudig controlesysteem voor correct gebruik.

 

*COPD : chronisch obstructief longlijden (chronic obstructive pulmonary disease)