Aandoeningen

Oogklachten

Oogklachten bestaan op vele manieren en kunnen diverse oorzaken hebben. Of het nu gaat om (tijdelijk) minder goed zicht of droge ogen, oogirritatie en vermoeide ogen, uw wilt snel van uw klachten af. Meda Pharma biedt een breed gamma aan producten dat uw oogklachten vermindert.

Vermoeide ogen

Heeft u vermoeide ogen door bijvoorbeeld een lange autorit of veelvuldig gebruik van een beeldscherm? Dan is verlichting van uw branderige en droge ogen vaak gewenst. Ook het gebruik van contactlenzen kan leiden tot vermoeide ogen. Laat uw ogen tot rust komen met de oogdruppels van Meda Pharma.

Geïrriteerde en rode ogen

Externe factoren als wind, airconditioning, luchtvervuiling, maar ook allergieën of stof kunnen leiden tot geïrriteerde en rode ogen. Branderige, prikkende ogen zijn het vervelende gevolg van langdurige blootstelling aan deze factoren. De oogdruppels van Meda Pharma kalmeren en beschermen uw ogen, binnen korte tijd zijn uw geïrriteerde en rode ogen hersteld. Heeft u last van een oogontsteking? Dan is ooghygiëne een belangrijke aanvulling op de behandeling, bijvoorbeeld door uw ogen te reinigen met oogkompressen.

Jeukende ogen

Veel allergieën liggen aan de basis van jeukende ogen. U kan hierbij denken aan hooikoorts, maar ook huisstofmijtallergie of een allergie voor bepaalde parfumstoffen of bestanddelen van uw make-up. Om te voorkomen dat uw tranende of jeukende ogen overgaan in geïrriteerde ogen, kan u best op tijd starten met het behandelen van uw jeuk. Verzachtende oogdruppels stoppen de jeuk en spoelen de allergenen uit de ogen.

Meda Pharma biedt diverse oogdruppels en producten voor de ogen. Bekijk ons gamma online en vraag ernaar bij uw arts of apotheker!

Oogdruppels

Distill® - bij geïrriteerde ogen
Kamillosan® Oogdruppels - verzacht en beschermt
Lacrylux® - oogcomfort
Lacrystat® en Lacrystat® Uno - bij droge ogen
Protears® - oogcomfort
Visionlux® - bij droge ogen

Overige oogproducten

Kamillosan® Ofta – oogkompressen met kamille
Lutom 3® - voedingssupplement voor de ogen
Luxan® - voedingssupplement voor de ogen